Мъж вози козичка в багажника на автомобила си край Пловдив. Снимки

...
Мъж вози козичка в багажника на автомобила си край Пловдив. Снимки
Коментари Харесай

След кокошките на АМ “Тракия“: Мъж вози козичка в багажник край Пловдив

Мъж вози козичка в багажника на автомобила си край Пловдив. Снимки от това даде четец на TrafficNews , малко откакто публикувахме материал, в който ви показахме по какъв начин пловдивчанин вози десетки кокошки, натъпкани на задната седалка на автомобила му, както и в багажника.
Прочетете още
Превозното средство се е движило на Автомагистрала „ Тракия ”, а на задната седалка, както и в багажника е било цялостно с птиците, които са били безусловно една върху друга. Багажникът е завързан с тел, с цел да няма заплаха, че би се отворил, а кокошките да изхвърчат по аутобана. Прозорецът откъм гърба е леко отворен, а от фотосите се вижда, че едната кокошка даже си подава главата през него.

В този случай читателят ни е забелязал на път наоколо до Пловдив водач, който вози козичка в багажника.

Превозът на селскостопански животни би трябвало да се прави по метод, напълно според съгласуван със закона. Трябва да се обезпечи всичко, което е належащо за животните по време на път.

След това би трябвало да се откри дали животните са годни за пътешестване, т.е. дали са задоволително здрави, с цел да не съставлява пътуванео риск за тях. В някои случаи годността за пътешестване на животните би трябвало да бъде даже публично удостоверена от ветеринарен доктор.

Целта е да се обезпечи оптимално сигурността на животните и техния комфорт по време на пътя. Изискванията регламентират нужните количества храна, вода, честотата на почивките, а също по този начин и условия по отношение на хигиената. По този метод се свежда до най-малко и заплахата от транспорт на заразни заболявания посредством пътуващите животни.

Важно е да се означи, че за дълги дистанции наложително би трябвало да се употребява лицензиран превоз, а дълго пътешестване се смята всичко над 8 часа.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР